Skip to content

Hírek / Események | A 2022-es esztendőben Galbács Tamás lehetett a Hollókői Húsvéti Fesztivál egyik hivatalos fotóriportere | 2022 | 04 | 17 – 18

Húsvét előtti napokban egy kedves fotós barátommal, Gyetvai Gerivel volt egy telefonos beszélgetésem, mikor megkérdezte tőlem, lenne-e kedvem vele együtt, csapatban fényképezni az idei Hollókői Húsvéti Fesztiválon. Mit is válaszolhattam volna, természetesen elfogadtam a lehetőséget, hiszen nagyon megörültem ennek a felkérésnek. Azt azért tudni érdemes, régóta dédelgetett vágyam volt ’vödrös’ locsolkodást fotózni a Hollókői forgatagban, azonban a település közelségének ellenére, eddig még nem sikerült eljutnom erre a rendezvényre. Úgy érzem a nagy létszámú látogatottság ellenére is sikerült úgy megélni az ünnepet, s megfotózni a pillanatokat, mintha a tömeg nem ott sem lett volna számomra. Teljes mértékben átadtam magam a ünnepnek, a jókedvnek, a hangulatnak és a fotózásnak. Nem szaporítom tovább a szót, jöjjenek a képek.

Az alábbi albumban a fesztivál felvételeit tekinthetitek meg, úgy ahogy én láttam a szemüvegemen és azon a bizonyos fekete dobozon keresztül! Ezúton is még egyszer köszönöm a lehetőséget Kelecsényi Péternek, a meghívást pedig kollégámnak Gyetvai Gerinek!

I ❤️ HOLLÓKŐ